Beoordelingen

“Ik heb Speksnijder Schilders de opdracht gegund omdat ik Adriaan Speksnijder al kende. Hij wist me altijd precies te vertellen hoe ik het schilderwerk moest aanpakken dus ik vertrouwde erop dat Speksnijder Schilders dat goed zou doen. Dat bleek te kloppen. Ze pakten het schuurwerk heel grondig aan en ook het schilderwerk deden ze heel nauwkeurig. Marinus had een globale prijsopgave gedaan en hij durfde me bijna niet te vertellen dat het duurder zou worden. Dat vond ik natuurlijk jammer, maar ook heel eerlijk. Vroeger is hier een schilder geweest die het gewoon niet goed gedaan heeft. Dus er moest veel gerepareerd worden. En ik wilde natuurlijk dat het eindresultaat goed zou zijn. Het waren verder hele aardige en beleefde mensen. Dat is ook fijn.

Piet Boer, buitenschilderwerk

Wij hebben ons huis recent nieuw gebouwd en het binnenwerk door Speksnijder Schilders laten doen. De muren werden eerst behangen met glasvliesbehang. Het saus- en verfwerk deed Marinus grotendeels met zijn spuitinstallatie. Dat ging prima en we zijn heel tevreden over het resultaat. Wat we ook fijn vonden is dat er voortdurend overleg was. Dat geeft vertrouwen. We liepen daar zelf ook rond en konden ook gewoon helpen. We hebben bijvoorbeeld het voorstrijken zelf gedaan. Marinus en Adriaan hebben echt hun best gedaan om het zo goed en netjes mogelijk te doen en dat is hen gelukt.

Johan en Tea Boer, binnen behangwerk, spuitwerk

Vanuit een positieve ervaring van drie jaar geleden waren we al bij voorbaat overtuigd dat we ons schilderwerk weer door Speksnijder Schilders wilden laten doen. Het zijn mensen die doen wat ze zeggen. Ze zijn betrouwbaar en betrokken bij hun werk. De keuzes die ze maken zijn niet gericht op een snelle en makkelijke oplossing, maar op een mooi en goed eindresultaat. Ze zijn niet de goedkoopste schilders, maar bij hen mag je dan ook kwaliteit en perfecte afwerking verwachten. Wat wij ook waardeerden is dat ze vooraf langs kwamen. Aan de keukentafel bekeken we de kleurenwaaiers. Ze begrepen wat wij in ons hoofd hadden en dachten mee over mogelijke oplossingen. Samenwerking met een interieurstylist zou hun dienstverlening nog verder kunnen verbeteren want veel mensen hebben hulp nodig bij de keuzes die ze vooraf moeten maken.

Marianne en Miguel Stijsiger, binnen spuitwerk

We hebben voor Speksnijder Schilders gekozen omdat we Marinus en Adriaan kennen van het dorp en uit de kerk. Dat is gewoon op vertrouwen gegaan. Het moest goed en netjes gebeuren. En dat heeft hij ook gedaan. Hij begon alleen wel later dan afgesproken omdat ander werk uitliep. Dat was wel jammer. Er waren nog wat kleinigheden na afloop die hij meteen kwam oplossen. Een pluspunt is ook dat hij, als hij reparatiewerk tegenkomt, dit meteen even meldt. We konden dan zelf beslissen hoe we dat wilden oplossen. En bij de schuurdeur gaf hij het eerlijke advies dat we die beter helemaal konden vervangen. Dat overleg en advies vonden we prettig. Verder vonden we het prettig dat er geen harde muziek gedraaid werd tijdens het schilderen. “

Familie De Jong, binnen- en buitenschilderwerk

We vroegen ons af of de totale kosten van het schilderwerk wel betaalbaar zouden zijn. Uiteindelijk werd het ook meer werk dan verwacht, maar de prijs-kwaliteitverhouding was goed. Alles is grondig en mooi geschilderd. Ze kwamen ook met een paar goede ideeën voor de verlichting van onze entree bij de voordeur. De mensen van Speksnijder Schilders komen afspraken na en vertellen vooraf wat ze gaan doen. Ze overleggen ook als er bepaalde stukken houtwerk vervangen moeten worden. Het zijn echt vakmensen. De voorbereiding doen ze grondig, ze werken netjes en zijn zelf ook niet tevreden met slordigheidjes en corrigeren dat uit zichzelf. We waardeerden ook dat ze niet alleen het schilderwerk uitvoerden, maar ook advies gaven over de kleurstelling. Verder hebben ze net en vriendelijk personeel.

Jouke Geurts, buitenschilderwerk

“Ik ken Marinus. Hij levert gewoon kwaliteit, dat staat niet ter discussie, dus daarom wist ik dat ik hem ons binnenschilderwerk wilde laten doen. Marinus komt zijn afspraken na en heeft betrouwbare mensen in dienst zodat ik met een gerust hart vertrek als zij in ons huis aan het schilderen zijn. Hij heeft mijn plafond drie keer laten sauzen omdat hij het zelf nog niet goed genoeg vond. Hij zag strepen die ik niet eens meer opmerkte! Verder geeft hij goede en handige adviezen zonder dwingend te zijn. 

Arco Kortleve, binnenschilderwerk