Over Speksnijder Schilders

Marinus Speksnijder

Na mijn diplomering aan de Hogere Agrarische School, ben ik meteen aan de slag gegaan als ondernemer. Ik kreeg de kans om een eigen rietdekkersbedrijf te beginnen en die kans heb ik met beide handen gegrepen.

Na een aantal succesvolle jaren heb ik dit bedrijf verkocht. Ik wilde graag iets anders. In die tijd deed ik links en rechts wat klussen en ik ontdekte dat ik plezier had in het schilderen. Toen ben ik het bedrijf Speksnijder Schilders begonnen. (En voor de mensen die dit al vermoedden: inderdaad, ik ben een zoon van Rembrandt, de bekende schilder en verf- en behangverkoper uit Bergambacht.)

Ik beleef er plezier aan als ik voor mijn klanten iets moois kan opleveren. Bijvoorbeeld een make-over van de woonkamer, een prachtig geschilderde buitengevel of een hal in een mooie kleurencombinatie. Ik beleef ook plezier aan het contact met klanten. Samen overleggen wat de beste oplossing is en dan samen genieten van het resultaat.

Mensen die met mij werken noemen mij hulpvaardig, betrouwbaar, nauwkeurig en efficiënt. Het zijn eigenschappen die mij bij mijn werk als schilder en als directeur van mijn bedrijf goed van pas komen.

Onze aanpak: Betrouwbaar vakwerk

Betrouwbare mensen

Ons bedrijf is gevestigd in een dorp in een landelijke omgeving. Daar wonen mensen die een schilder willen vertrouwen. Veel van onze klanten kennen ons en geven ons zelfs de sleutel van hun huis. Dat vertrouwen doet ons goed en willen we steeds weer waarmaken. Wij beschermen de eigendommen
van onze klanten door zoveel mogelijk stof- en vlekvrij te werken en onze materialen dagelijks netjes op te ruimen. Ons personeel is discreet en beleefd.

Betrouwbaar resultaat

Ook ons resultaat is betrouwbaar. Helaas zien we dat sommige schilders onder tijdsdruk noodzakelijke reparaties negeren of slechte materialen gebruiken. Het effect daarvan zie je niet meteen, maar uiteindelijk levert dit alleen maar grotere schade op. Wij onderzoeken de ondergrond, sporen houtrot op en adviseren u over de reparatiemogelijkheden. Ons voorwerk, zoals schoonmaken, ontvetten, schuren en vullen wordt zorgvuldig uitgevoerd. En voor de afwerking gebruiken we alleen materialen met een professionele kwaliteit En dat ziet u terug. Het schilderwerk ziet er weer strak uit en gaat langer mee.

Betrouwbaar netwerk van vakmensen

Wij werken samen met andere bedrijven die net zo betrouwbaar zijn als wij. Reparatiewerk dat wij zelf niet kunnen oplossen kunnen we uitbesteden aan hen. Op die manier hoeft u daar geen oplossing voor te zoeken en weet u zeker dat ook dit werk vakkundig gedaan wordt.

Onze garanties

  • De plek waar wij werken is netjes opgeruimd. We ruimen ons afval op, vegen de straat en stofzuigen de kamers. 
  • Als door ons ergens een fout gemaakt is, komen we dat zo snel mogelijk oplossen.
  • Wij garanderen een minimale houdbaarheid van buitenschilderwerk van twee jaar. Gemiddeld heeft buitenschilderwerk een levensduur van drie tot zes jaar. Vocht, vuil en zon kunnen de levensduur verkorten. U kunt uw buitenschilderwerk zelf beschermen door het regelmatig met een vochtige doek schoon en droog te maken.
  • U kunt als klant altijd contact met mij opnemen via whatsapp. Ik bel u dan zo snel mogelijk terug.