Binnenschilderwerk

Als uw binnenwerk wordt geschilderd, wilt u niet alleen dat al het schilderwerk weer mooi is, maar ook dat de rest van uw huis of bedrijfspand netjes blijft. Het is ook prettig als de schilders zich discreet en beleefd gedragen.

Wij werken alleen met schilders die nauwkeurig en schoon werken. Onze schilders zijn beleefd en communiceren duidelijk over het werk dat ze doen. Alles wat schoon moet blijven wordt afgeplakt of bedekt met folie. We werken met schuurmachines met afzuiging zodat u zo weinig mogelijk stof in huis hebt. Het enige dat we achterlaten is ons schilderwerk. De rest ruimen we keurig op en maken we schoon.

We schilderen niet alleen uw houtwerk, maar ook metaal, kunststof, plafonds en muren. Naast schilderen bieden we ook andere vormen van wandafwerking. (hyperlink)

We zijn trouwens dol op een lekkere koek bij de koffie. Maar we hebben afgesproken dat we dat alleen ’s ochtends aannemen. Dan weet u dat vast. We moeten natuurlijk ook een beetje in vorm blijven! We komen graag een keer bij u langs om uw koek te proeven. We kunnen dan ook het schilderwerk opnemen en geven u, als u dat wilt, meteen advies over de juiste behandeling en mooie kleurencombinaties. Het aanbod dat wij u daarna doen is uiteraard helemaal vrijblijvend.