Buitenschilderwerk

Uw buitenschilderwerk is de bescherming van uw huis. Als je zelf met guur weer naar buiten gaat, trek je warme en waterdichte kleding aan. Buitenschilderwerk moet er daarom niet alleen mooi uitzien, maar moet ook een duurzame bescherming bieden tegen water, wind en zon.

Met onze steigers en onze eigen hoogwerker kunnen we ook grotere huizen en bedrijfspanden aan. Wij besteden veel tijd aan de voorbehandeling. We sporen rotte plekken op en repareren dit vakkundig. We vervangen ouderwetse glaslatten door moderne neuslatten die de kans verkleinen dat uw raam gaat rotten. Pas wanneer we zeker weten dat de ondergrond goed is, gaat de eerste verflaag erop.

Wij werken alleen met schilders die nauwkeurig en schoon werken. Onze schilders zijn beleefd en communiceren duidelijk over het werk dat ze doen. Het enige dat we achterlaten is ons schilderwerk. De rest ruimen we keurig op en maken we schoon.

We zijn trouwens dol op een lekkere koek bij de koffie. Maar we hebben afgesproken dat we dat alleen ’s ochtends aannemen. Dan weet u dat vast. We moeten natuurlijk ook een beetje in vorm blijven.

We komen graag een keer bij u langs om uw koek te proeven. We kunnen dan ook het schilderwerk opnemen en geven u, als u dat wilt, meteen advies over de juiste behandeling en mooie kleurencombinaties. Het aanbod dat wij u daarna doen is uiteraard helemaal vrijblijvend.