Spuitwerk

Spuitwerk is een kwaliteitsoplossing voor grote oppervlaktes muurverf en lakverf. Het geeft een glad en strak resultaat. Speksnijder Schilders heeft een spuitmachine waarmee verschillende soorten lakverf en muurverf gespoten kunnen worden.

Met de spuitmachine wordt de latex of lak verneveld. Deze nevel komt in een egale laag op uw  muur of kozijnen. Het resultaat ziet er strak en streeploos uit omdat er geen kwast of roller is gebruikt.

Spuitwerk vraagt een goede voorbereiding. Wij maken de ondergrond schoon en egaal. Daarna plakken we alles dat schoon moet blijven af met speciale folie en tape, voordat we gaan spuiten. 

Spuitwerk is alleen geschikt wanneer grotere oppervlaktes in één keer geverfd moeten worden. Bijvoorbeeld wanneer u alle muren van de benedenverdieping wil sauzen of alle binnenkozijnen en deuren in dezelfde kleur wil hebben.

Op de volgende pagina’s kunt u meer informatie vinden over het spuiten van muurverf of lakverf. Als u zich afvraagt of spuitwerk voor u een oplossing is, neem dan contact met ons op, dan krijgt u gratis advies.